menu Menu / Info
Pregledaj košaricu
0

1. UVOD

Zagrebačka stvarnost d.o.o., priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.zagrebacka-stvarnost.hr prikupi.

Zagrebačka stvarnost prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. dostava naručenih proizvoda).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.zagrebacka-stvarnost.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Zagrebačka stvarnost d.o.o. korištenjem www.zagrebacka-stvarnost.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Zagrebačka stvarnost d.o.o. će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. NARUDŽBA

Pri narudžbi proizvoda iz Zagrebačka stvarnost d.o.o. webshopa, bit će potrebni osobni podaci nositelja narudžbe koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge dostave naručenih artikala.

4. KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Zagrebačka stvarnost d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.zagrebacka-stvarnost.hr (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.zagrebacka-stvarnost.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.zagrebacka-stvarnost.hr .

Zagrebačka stvarnost d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na www.zagrebacka-stvarnost.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. POVEZNICE

www.zagrebacka-stvarnost.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Twitter, Linedin). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Zagrebačka stvarnost d.o.o. ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Zagrebačka stvarnost d.o.o.. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@zagrebacka-stvarnost.hr.

7. SIGURNOST

Zagrebačka stvarnost d.o.o. poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Zagrebačka stvarnost d.o.o., odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@zagrebacka-stvarnost.hr .

8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Zagrebačka stvarnost d.o.o.
Kruge 23/A, 10 000 Zagreb

Pravni podaci

 

Zagrebačka stvarnost d.o.o.
Kruge 23A, 10000 Zagreb

 

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

Matični broj: 080330144

OIB: 54812625705

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti.

Članovi uprave: Sandra Belčić, Miroslav Belčić

Račun: Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR1523900011100380211

Kontakt tel: 01 / 6110 - 340

Kontakt fax: 01 / 6110 - 269

Kontakt e-mail: info@zagrebacka-stvarnost.hr

 

kontakt